(ФОТКА АЛА ГРУЈ) ГРУЈЧЕ ГИ ПРАТИ СИТУАЦИИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА, СО ТОА ЛЕЈКАТА КОЦКЕСТА РАЗМИСЛУВА ЗА НОВ ТЕКСТ ДА ИСПРАТИ КАЈ МИЦКО

0
433

Никола Груевски фотографиран пред излог во Будимпешта каде очигледно ја следи ситуацијата во Македонија.

Според македонските и унгарските медиуми се верува дека токму тој е авторот на сите текстови и политички стратегии испратени до лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски напишани и скоцкани низ холовите на луксузните хотели на Будимпешта.