Фокус: 5 полициски агенти му откажаа верност на Груевски

0
609

На насловната страница на новиот број на неделникот Фокус е објавен насловот „5 полициски агенти му откажаа верност на Груевски“.

54342342-400x540

Пуч против преродбата

Петмина припадници на безбедносните служби во МВР, задолжени за следење на комуникациите му откажале послушност на врвот на полицијата и прислушуваните комуникации кои ги архивирале, стигнале до лидерот на СДСМ, Зоран Заев, стои во најавата за новиот број на неделникот Фокус кој е веќе во продажба.