“ФОКУС“ : ТРОЈЦАТА ОСОМНИЧЕНИ ВО СЛУЧАЈОТ СО УБИЕНАТА ВАЊА СЕ САМИ ВО ПОСЕБНИ СОБИ ВО ШУТКА, ЗА ДА НЕ СЕ СООЧАТ СО РЕВОЛТОТ НА ДРУГИТЕ ПРИТВОРЕНИЦИ

0
562

Тројцата осомничени за случајот со киднапираната и убиена Вања Ѓорчевска, кои завршија зад решетки и добија 48-часовен притвор се сместени секој сам и во посебни простории во Шутка, неофицијално дознава „Фокус“.

Тројцата осомничени за случајот со киднапираната и убиена Вања Ѓорчевска, кои завршија зад решетки и добија 48-часовен притвор се сместени секој сам и во посебни простории во Шутка, неофицијално дознава „Фокус“.