КАКОВ БЛАМ, КАКВО ЕПСКО ФИЈАСКО НА ТРИБИНАТА НА МИЦКОВСКИ И ВМРОВЦИТЕ ВО ПРИЛЕП : ЗА ДА НЕ ГО ГЛЕДА НАРОД МИЦКОВСКИ ПРЕД ПОЛУ ПРАЗНА САЛА ВО ДОМОТ НА КУЛТУРА ВО ПРИЛЕП ВМРОВСКИОТ ПИАР ПОСТАВИ ВИДЕО БИМ БЕЗ СЛИКА ОД ТРИБИНАТА НА ВМРО-ДПМНЕ И ИМ НАРЕДИ НА НОВИНАРИТЕ ДА ГО ВРШАТ ПРЕНОСОТ НАДВОР ОД ДОМОТ ЗА КУЛТУРА! ЗНАЧИ БОЛЕДУВА ОД ГРУЈОВ СИНДРОМ!

0
5076
Фијаско од епски размери на Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ во Прилеп. Прилепчани му завртија грб на Мицкоски и неговата понуда за обнова на криминалот и режимот.
За да не го скрие бламот и фијаското во домот на култура, за да не гледа раја полу празна сала Мицковски постави видео бим со тон, значи тој кај што збори без слика од “отворената трибина” па дури и наредил новинарите од надвор да го вршат преносот.

Значи еве како ќе владее Мицко кога би бил премиер на државата, овој Грујов синдром кој ги тепаше. затвораше, лустрираше и бркаше новинарите е новиот метод на ВМРО-ДПМНЕ за отворена и транспарентна битка против корупција и криминал. Каква катастрофална ПИАР грешка на вмровците.