ФИЈАСКО НА СОБРАНИСКАТА СЕДНИЦА: ТАЛАТ ЏАФЕРИ МУ СЕ НАЛУТИ НА МУХАМЕД ЗЕКИРИ И ЈА ПРЕКИНА СЕДНИЦАТА НА КОЈА ТРЕБАШЕ ДА МУ СЕ ОДЗЕМЕ ПРАТЕНИЧКИОТ ИМУНИТЕТ

0
931

Пратениците на ВМРО ДПМНЕ бараа пауза за да ја саботираат седницата со оглед на тоа што мораше да се донесе одлука до 24 часот, тоа го налути пратеникот Мухамед Зекири кој реагирљше бурно, на што пак се налути Талат Џафери и ја прекина седницата,

Целосен репорт на следниов линк.