ФИЈАСКО НА ВМРОВЦИТЕ ВО КРИВА ПАЛАНКА, НА СИТЕ ИМ Е ЈАСНО ДЕКА САШКО МИТОВСКИ ЌЕ ГИ СМАЧКА КАКО ШЛЕПЕР ЖАБА

0
599

Вечерва се одржа митинг на опозициската ВМРО-ДПМНЕ во Крива Паланка доживејаа фијаско. Народот е веќе одлучен таму и нема што опозицијата да бара, таму веќе Сашко Митовски убедливо води според најновите анкети пласирани во јавноста и медиумите.