ФИНАНСИСКА ПОЛИЦИЈА ВЛЕЗЕ ВО ПРОСТОРИИТЕ НА М-НАВ

0
252
На денешната седница Владата, како што е најавено, ќе носи одлуки врзани со состојбата во М-НАВ, меѓу кои и разрешување на целото раководство и ревизија за досегашното работење, откако минатата недела осумте лица упаднаа во канцелариите на македонска навигација на аеродромот во Скопје.