ФИЛИП ПЕТРОВСКИ: СДСМ ТЕРА СЕДМА ГОДИНА ВЛАСТ, СО МИЦКОВСКИ НА ЧЕЛО НА ВМРО-ДПМНЕ, СДСМ ЌЕ ТЕРААТ УШТЕ ТОЛКУ!

0
254
  • СДСМ тера седма година власт, со Мицкоски на чело на ВМРО-ДПМНЕ, СДСМ ќе тераат уште толку.

    Филип Петровски во студиото на ,,Инфомакс”.