ФИЛИП ПЕТРОВСКИ ОД ПОДКАСТОТ НА ,,ДВИЖЕЊЕ БОЈКОТИРАМ” : БЕЛАТА ПАЛАТА НА ВМРО ДПМНЕ ТРЕБА ДА СЕ ПРОДАДЕ А ПАРИТЕ ДА СЕ ВРАТАТ НА НАРОДОТ!

0
368

– Седиштето на ВМРО ДПМНЕ, таа бела палата треба или да се сруши или да се продаде и парите да му се вратат на народот! ВМРО ДПМНЕ сега е киднапирана од мафијаши кои немаат поим кои се основачите на ВМРО и кои се идеалите и принципите на ВМРО ДПМНЕ, обични бандити неписмени и без грам мозок и интелигенција…

Филип Петровски, поранешен висок функционер и пратеник на ВМРО-ДПМНЕ, во подкастот на ,,Движење Бојкотирам”.