ФИЛИП ПЕТРОВСКИ : МИЦКОСКИ ЈА ПРЕТВОРИ МЛАДИНАТА НА УМС ВО ПОЛТРОНИ И БОТОВИ, ДЕЧКОТО КОЈ ИСПРАЌАШЕ ОД МОБИЛЕН ИНСТРУКЦИИ ЗА СКАНДИРАЊЕ НА ИМЕТО НА МИЦКОСКИ БИЛ КАНДИДАТ ЗА СОВЕТНИК ВО ОПШТИНА ПРИЛЕП! ОВА ЛИ Е ПОЛИТИЧКА КАРИЕРА БЕ?!

0
1130
  • Видовте ли сега за што се работи?! Видовте ли сега една омладина која што треба да биде носител на промените на општеството, која што треба да е генератор на идеи, он чита порачка на мобилен и им вика на тие околу ајмо сеа спремни ,,ХРИСТИЈАН, ХРИСТИЈАН, ХРИСТИЈАН”, тоа ли е политичка кариера?!

    И потоа дознав дека бил кандидат за советник во Општина Прилеп и дека е во раководство на подмладокот на УМС.

Филип Петровски во ,,Инфомакс”.