ФИЛИП ПЕТРОВСКИ: Мицковски ќе биде беден пион, нема ни да смее да влезе во лидерската канцеларија на Груевски во ВМРО-ДПМНЕ ќе владее од некоја шупа во белата палата!

0
1464

– Христијан Мицковски ќе биде беден пион, тој нема да смее ниту да влезе во лидерската канцеларија на Груевски во белата палата, ќе владее од некоја шупа и само ќе извршува наредби од Груевски и Сашо Мијалков!

Филип Петровски во огорчено ФБ обраќање до своите фанови!