ФИЛИП ПЕТРОВСКИ : МИСЛАМ ДЕКА ТРЕБА АПАСИЕВ ДА СЕ СТАВИ КАКО МИНИСТЕР ЗА ПРАВДА ЗА ДА СЕ ДЕМАСКИРА ВО НЕГОВАТА ЛАГА

0
579

Филип Петровски ,,Во центар”

  • Мислам дека Апасиев треба да се стави како министер за правда за да се демаскира. Многу ми е жал што од тоа што го пишував 99% од луѓето не го разбраа дека е сарказам за да видат дека лидерот на Левица лаже.