ФИЛИП ПЕТРОВСКИ : ЖУГИЌ НА СНИМКАТА ДО ТИЕ ШТО ИМ СЕ ОБРАЌА ГИ СМЕТА ЗА ИДИОТИ

0
986

Филип Петровски кај Васко Ефтов: Жугиќ зборува дека се бори против Брисел и Вашингтон… Ако се прави една посериозна психоанализа, се гледа дека Жугиќ на тие што им се обраќа ги смета за идиоти!