ФИЛИП ПЕТРОВСКИ Е НАДПАРТИСКИ КАНДИДАТ: ИМА ЧЛЕНУВАНО ВО СИТЕ ПАРТИИ!!!

0
1410

Член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ (1997-2001)
Обединети за Македонија(2009–2010)
Демократска Десница(2011–2012)
ВМРО-ДПМНЕ (2012–)