ФИЛИП ПЕТРОВСКИ ЕДВАЈ СПАСИЛ ЖИВА ГЛАВА ВО ШТИП: Седнал на маса со луѓе на Љубе Бошковски мислејќи дека се ВМРО-вци, тие му се пуштиле со навреди и пцовки за тоа што го предаде Љубе кога му беше најтешко!

0
2158
Петровски непожелен во Штип
Филип Петровски во Штип беше пречекан од 3 членови на ДПМНЕ.
Кога отиде во кафиќот на кафе и муабет со граѓаните да им се претстави, беше исвиркуван како предавник.
Одејќи да се поздрави на маса без да знае дека седат членови на Обединети за Македонија, тие му одговориле дека паметат пред неколку години како ја предал партијата и дека не му верува никој, дури и неговите, ако знае кои се негови.
Тrebase da go snimam zasramen neznaese kade e vratata, ova bese u рetok vecerta