ФИЛИП ПЕТРОВСКИ ДО ЕКИПАТА НА ,,ИНФОМАКС” : МОРАМ ДА ВЕ ПОФАЛАМ ШТО ИМ ГО УКРАДОВТЕ НАРАТИВОТ НА КОРУМПИРАНОТО РАКОВОДСТВО ОД БЕЛАТА ПАЛАТА ЗА ,,НОЌНА СТРАЖА” КАЈ ГРОБОТ НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ЗА ПО ПАРАДАТА САКАА ДА СЕ ПЕРЧАТ СО СЛИКИ ПО ФЕЈСБУК!

0
722
  • На вас прво треба да ви се честита, им го украдовте наративот на корумпираното раководство од белата палата кое требаше да прави ноќни стражи, ноќни волци и не успејаа бидејќи не беа автентични, што повеќе им беше како иницијатива за парада и селфи за Фејсбук.

Филип Петровски за ,,Инфомакс”