ФИЛИП ПЕТРОВСКИ ДО БЕТМЕН ВЕЛИТ : НЕ СЕ ПРАВИ НА УДРЕН СИТЕ ДОБРО ЗНАЕМЕ КОЈ ТЕ КООРДИНИРАШЕ И КОЈ ТЕ ПЛАЌАШЕ ЗА ДА ГИ НАМЕСТИТЕ ЛУЃЕТО НА 27 АПРИЛ ДА ЗАГЛАВАТ ВО ЗАТВОР!

0
12054
  • Бетмен : Замолувам Филип да каже кој земал по 1000 евра дневно за Заедничка Македонија, кој земал воопшто пари за протестите, кој каква агенда имал итн итн. Немам место за сите прашања. Ама ги знае Филип.
  • Филип Петровски : Многу добро знае он кој ги теледиригираше политички протестите, кој ги праќаше нив од штаб, кај идеа на консултации итн. Мислам стварно е дегутантно од негова страна што се прави на удрен бидејќи повеќе од јасно ми е како стојат работите, шегата на страна и добро знае дека после се што се правеше и како се правеше добар дел од луѓето се во затвор.

Филип Петровски за Бетмен Велит во ,,Инфомакс”.