ФИЛИП ПЕТРОВСКИ ВО КАНАЛ 5 ГИ ПОФАЛИ СПАСОВСКИ И МВР : МНОГУ ДОБРО БЕШЕ ИСПЛАНИРАН ТОЈ ДЕН ОД СТРАНА НА МВР

0
538

Со тоа што полицијата го направи, бидејќи сите се сложивме дека добро реагираше полицијата, и јас ја пофалив, што е нели невообичаено за мене бидејќи јас не се чуствувам како идеолошки близок до таа структура што е на власт.

Практично она што го имавме како реакција, беше најдоброто можно бидејќи многу добро испланирано, многу структури вовлечени и многу тешко да се одговори соодветно а да не се заостри состојбата дополнително.

Филип Петровски – Само Вистина