ФИЛИПЧЕ ЈА ПРЕДУПРЕДИ ЈАВНОСТА: СЛЕДНИТЕ ТРИ ДЕНА БРОЈКИТЕ ЌЕ БИДАТ ГОЛЕМИ КАКО ДЕНЕСКА, НО ТОА НЕ ТРЕБА ДА НЕ ОБЕСХРАБРИ ИЛИ ИСПАНИЧИ, ЌЕ ЈА ПОБЕДИМЕ ОВАА ПАНДЕМИЈА

0
340

– Се е во игра па и враќање на полициски час, ќе носиме одлуки следните денови. Бројките следните три дена ќе бидат големи како денеска, но тоа не треба да не обесхрабри или испаничи, ќе ја победиме оваа пандемија! Треба само да ги почитуваме препораките и се ќе биде во ред.

Министерот ја предупреди јавноста дека во следните три дена бројките ќе бидат исто големи како и денес, но тоа не треба да не обесхрабри и дека оваа пандемија ќе се победи.