ФИЛИПЧЕ: САКАМ ДА ИМ ЧЕСТИТАМ НА ЛЕКАРИТЕ И МЕНАЏМЕНТОТ ВО БОЛНИЦАТА КОЗЛЕ ШТО БРЗО СЕ ОРГАНИЗИРАА ЗА НОВАТА СИТУАЦИЈА

0
183

Болницата во Козле е установа каде работат лекари и медицински сестри со огромно искуство во третманот на белодробни заболувања.

Кадарот е дополнет со експерти, специјалисти по интерна медицина, пред се од клиничкиот центар во рамките на системот на ротација.

Сакам да им честитам и на менаџерскиот тим, но и на лекарите и сестрите коишто за многу брзо време се престроија и навистина посветено и пожртвувано работат со овие пациенти.