ФИЛИПЧЕ: САД ЌЕ НИ ДОНИРААТ ДЕСЕТИНА ФРИЖИДЕРИ ЗА ЧУВАЊЕ НА ВАКЦИНАТА НА ФАЈЗЕР КОЈА МОРА ДА СЕ ЧУВА НА -70 СТЕПЕНИ!

0
876

Венко Филипче за 360 степени на Алсат ТВ со Васко Попетревски : Од САД ќе ни донираат десетина фрижидери за чување на вакцината на ,,Фајзер” која мора да се чува на -70 степени.