Филипче : По 40 години, целосно се реновирани двете гинеколошки операциони сали во гинеколошко-акушерската болница во Чаир

0
114

Сега пациентките имаат здравствена заштита на повисоко ниво. Во изминатите три години, вработивме 46 здравствени работници и значително го зајакнавме медицинскиот тим во болницата.

Значајна новина е што почнавме со гасификација на котелот за парно греење во оваа јавна здравствена установа.