Филипче: Почина 65-годишна пациентка со претходни заболувања

0
88

Министерот за здравство, Венко Филипче, на денешниот прес изјави дека, за жал, почината е уште една пациентка, жена на 65-годишна возраст која имала претходни белодробни заболувања и дијабетес.