ФИЛИПЧЕ: НЕМА ПОВРЕДЕНИ СО ИЗГОРЕНИЦИ, ИМА 10 ПАЦИЕНТИ КОИ ВДИШАЛЕ ЧАД НО СЕ ВО ДОБРА СОСТОЈБА

0
705

– Нема повредени од изгореници, има 10 граѓани кои вдишале чад и се примени на кислородна поддршка но се во добра состојба.

Министерот за здравство, Венко Филипче од Кочани.