ФИЛИПЧЕ: НА КЛИНИЧКИ ПАРИЧКАТА СЕ ПАДНА КАЈ СЕСТРА САЊА И ВОЈНИК ИВА ОД СПЕЦИЈАЛНАТА ЕДНИЦА РЕНЏЕРИ

0
862

Топлината на Бадник и на Ургентен клинички центар. Во духот на традицијата, годинава под посебни мерки и протоколи со моите колеги дежурни на Клиниката и припадниците на Армијата кршевме бадниково лепче со паричка. Најсреќни годинава, сестра Сања и војник Ива од специјалната единица Ренџери. На сите здравствени работници кои ѝ вечерва ќе се грижат за болните, на оние кои се дома, но во мислите со своите пациенти и на сите граѓани, посакувам вечерва домот да ви е исполнет со љубов и спокој. Честит Бадник!

Фејсбук статус на Венко Филипче.