ФИЛИПЧЕ: ГИ СЛЕДИМЕ СЗО И АМЕРИКАНСКАТА ЦДЦ КОИ ВЕЛАТ ДЕКА ИМУНИТЕТОТ ПОСЛЕ ПРЕЛЕЖУВАЊЕ БРЗО ОСЛАБНУВА ДОДЕКА ИМУНИТЕТОТ ОД ВАКЦИНА Е ТРАЕН!

0
288

– Ги следиме СЗО и ЦДЦ кои велат дека само имунитетот од вакцина е траен и затоа сакаме да ги спречиме и идните бранови кои ќе следат, зошто да дозволиме нови бранови ако знаеме докажано е дека имунитетот од прележан Ковид ослабнува со тек на време а имунитетот од вакцина е траен, целта е да стигнеме до колективен имунитет стекнат со вакцинација.

Венко Филипче на денешниот прес.