(ФЕЈСБУК ТЕПАЧКА) ОВА ФАШИЗОИДНО ЧОВЕЧЕ Е НЕВЕРОЈАТНО : АНТОНИО МИЛОШОСКИ ПАРАНОИЧНО ПЛУКА ПО ХУМАНИТАРНИТЕ ГЕСТОВИ НА БОЈАН ЈОВАНОВСКИ

0
6400

Милошоски во обид да ја прикрие својата политичка неспособност сега се обидува преку фејсбук преписка со Боки Јовановски да ја истакне својата хомофобија пред членството и симпатизерите на ВМРО-ДПМНЕ и Грујче за кое Боки важи како хомосексуалец! Дегутантно е што Милошоски го плука Боки откако овој направил илјадници хуманитарни акции во изминатиот период додека овој другиот се слуша во бомбите на Заев како заговара промена на уставното име на државата.

Но овој пат Милошовски го изеде, а Боки на фејсбук го нареди чаши : Screenshot_18 Screenshot_19