Фатиме ја запрепасти македонската јавност: Пичка ти материна, да ја ебам жена ти, ќе скапеш, јади па гомна за шефот!

0
2778

Фатиме цитираше дел од обраќањето на специјалците од Алфите при апсењето на Љубе Бошковски кон него. Тие биле полни со бес и жестина по нарачка на Сашо Мијалков.

– “Пичка ти материна, ќе скапеш, да ја ебам жена ти, јади пак гомна за шефот!” раскажа Фетаи пред запрепастената македонска јавност која во живо го следеше пресот.