ФАТИМЕ ФЕТАИ ИМ ПОРАЧА НА ИВАНОВ И ГРУЕВСКИ: Нема да и избегате на правдата!!!

0
1146

– Сакам да им се обратам на оние кои нечесно ја подриваат работата на СЈО и се закануваат, тоа се лица на кои правдата не им е од интерес и на кукавички начин сакаат да се спасат од неа. Секој ќе го стигне правдата и нема бегање од неа – изјави обвинителката Фатиме Фетаи.