ФАТИМЕ ФЕТАИ ЗА ВРЕМЕ ИСПОВЕД НА ЈАВНА ТРИБИНА ГО ЗАЛУПА ГЕРО АЛЦХАЈМЕРОВИЌ : НА ОБВИНЕНИЕТО И ЗАБРАНАТА НА ГЕРО ДА ОТИДАМ ВО ДИСКО ОДЛУЧИВ ДА СЕ БРАНАМ СО МОЛЧЕЊЕ БИДЕЈЌИ НЕ ГО РАЗБИРАВ ЧОВЕКОТ!

0
1232

Геро ми забрани да се забавувам и ме обвини затоа што бев во диско со моите пријатели при што јас одлучив да се бранам со молчење бидејќи не го разбирам неговото обвинение кон мене. – Фатиме Фетаи на јавната трибина по повод 8-ми март, денот на жената.