ФАТИМЕ РЕШИЛА ГРУЈО ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ ЖИВ ОД ЗАТВОР: Денеска отворена истрага против Грујо, Миле и пола министерство за транспорт за наместен тендер за АКТОР!!!

0
2261

СЈО отвори истрага против Груевски, Јанакиевски и вработени во министерство за транспорт затоа што го наместиле тендерот со АКТОР а потоа и за перење пари!

Иако прво рангирана била некоја италијанска фирма, Грујо му наредил на Миле тендерот да го добие АКТОР затоа што преставници на италијанската фирма во земјава биле луѓе блиски до СДСМ?!?!

Актор добила на тендерот со понуда поскапа за 7 милиони евра, кои пари потоа парите се ваделе во кеш и се носеле во Грција во вреќи.