ФАНТАСТИЧНИ ФОТОГРАФИИ: Режимот е на колена, преку 6.000 илјади граѓани излегоа на маршот на СДСМ во Битола

0
491

bt 1

Во 18:30 во Битола започна маршот на СДСМ предводен од лидерот на партијата, Зоран Заев, на кој присуствуваат илјадници граѓани. Таму денес беше објавена 19-та бомба на опозицијата, за изборите во овој град.

bt 2 bt 3 bt 4