ФАНТАСТИЧНА ФОТОГРАФИЈА на „Странски служби“ инспирирана од инцидентот меѓу Саше Политико и Јанко Буреко: Кој по тебе со прашање, ти нему со спреј

0
917

Странски служби конечно обезбедија примерок од „Кодексот на пропагандистите на преродбата“. Првата одредба е:
„Кој тебе со прашање, ти нему со спреј“.

sprej-540x519