ФАНТАСТИЧНА ФОТКА : EMPIRE STATE BUILDING ВО ЊУ ЈОРК ЌЕ СВЕТИ СО БОИТЕ НА МАКЕДОНСКОТО ЗНАМЕ

0
611

Во чест на денешното отворање на Зимските олимписки игри 2018 во Пјонгчанг, Јужна Кореја, боите на македонското знаме, заедно со другите знамиња на земјите учеснички на ЗОИ 2018, ќе бидат осветлени на познатата њујоршка зграда Empire State Building. Осветлувањето и ротирањето на боите на знамињата на земјите учеснички на ЗОИ, ќе започне денес во 23:22 часот по македонско време.

Погледнете како би изгледало осветлувањето на Empire State Building во боите на македонското знаме.

Следењето на овој настан ќе може да го проследите на следната веб страница www.esbnyc.com или на социјалните медиуми:

Facebook: www.facebook.com/empirestatebuilding

Twitter: @EmpireStateBldg

Instagram: www.instagram.com/empirestatebldg

Youtube: www.youtube.com/esbnyc

Pinterest: www.pinterest.com/empirestatebldg/