ФАНТАСТИЧНА АТМОСВЕРА ВО АНТИ-ГРУЈО КАМПОВИТЕ ПРЕД ВЛАДА : Караоке пред влада, Ибраимовски му ја испеа „Ѓелем, ѓелем“ на Грујо, се испеа и „Пада влада“

0
335

Преку видеата на порталот А1он погледнете дел од вечерашната атмосфера во кампот пред владата, каде Огнен Јанески правеше караоке, на кое „настапи“ и опозиционерот Самка Ибраимовски со „Ѓелем, ѓелем“.

https://www.youtube.com/watch?v=65bM5cVF6ik
Видео – А1он

На караокето се пееше и „Пада влада“.

Оваа песна, всушност е стандардна во кампот, и се пее секоја вечер. Еве како звучеше оваа песна вчера.