ФАМИЛИЈАТА КОСТОВСКИ ПРОДОЛЖУВА СО ХУМАНИТАРНИТЕ ДОНАЦИИ: СО ДОНАЦИЈА ОД ЕУРОЛИНК ЌЕ СЕ ДООПРЕМИ ИНТЕНЗИВНАТА НЕГА ВО ДЕТСКАТА БОЛНИЦА КОЗЛЕ

0
2142

Олга Костовска, претседателка на Надзорниот одбор на „Еуролинк осигурување“ на хуманитарната забава соопшти дека гостите донирале 10.000 евра, а нејзината компанија ќе додаде уште 20.000 евра за детската болница во Козле – со д-р Ангелчо Андоновски, директор на болницата (лево) и министерот за здравство Венко Филипче (десно) – (Фото: СДК.МК)

Повеќе за ова на СДК.МК