Факултетот го завршила со одлични оценки, ја фрлила дипломата и сега снима порно филмови

0
3433
Ѕвездата на филмовите за возрасни, Аликс Линкс, одлучила да го промени својот живот и да го прави она што моментално ја исполнува.

Порно актерката Аликс Линкс се откажала од традиционалната работа во канцеларија, како и од нејзината диплома, за да стане ѕвезда во филмовите за возрасни. Таа по завршувањето на средно училиште, завршила и четиригодишни студии на факултет, но на крајот сфатила дека тоа не ја исполнува, пишува Daily Mail.

05-alixlynxinbosslady1-1

Таа имала одлични оценки, а добила и диплома во секторот за комуникации и дигитален маркетинг. Но, после работата во различни фирми и заработката од 900 долари, сфатила дека тоа не било доволно за да ги плати своите трошоци, па се свртела кон порно индустријата.

02-aliks-lin-1234

„Порнографијата ме заинтересира кога бев тинејџерка. Кај еден пријател еднаш затекнав многу магазини „Плејбој“ и си помислив дека тие девојки во магазинот се прекрасни. И јас сакав да бидам како нив“, навела Аликс, која додала дека нејзината нова професија е работа од соништата.

01-Alix-Lynx-posing-for-selfies-496709 03-aliks-lin-532 06-aliks-lin-53 07_alix-lynx_620x350