УЈП упадна на Саем : Изложувачите на Саемот за мебел под силна пресија да купат мобилен фискален апарат?!

0
421

Фирмите кои имаат штандови на саемот за мебел во Скопје кој е во тек, како што објави Либертас се под пресија на инспектори на УЈП.

saem-540x270

– Ова до сега никогаш не било. Ни бараат да купиме мобилни фискални каси, кој нема веднаш ни пишуваат казни – тврди за Либертас сопственик чија фирма има изложено на саемот.

Целата сторија може да ја прочитате ОВДЕ (Либертас)