Уште една ,,масовна,, посетеност на собир на ДПМНЕ – Митко му порача на Мицко, без мене во Кавадарци ќе освоите од 250 до 300 гласа

0
768

Мицковски цело време преку своите мегафони се обидува да го деградира Митко.Ама ова е пораката од Митко до Мицко:

– Без мене во Кавадарци ќе освоите од 250 до 300 гласа. Можеби ти си претседател на ВМРО ДПМНЕ, ама јас сум градоначалник на општина Кавадарци.

Ова е Фејсбук статус на Сашко Петров, советник во општина Кавадарци.