УШТЕ ЕДНА ВИСТИНСКА АНЕГДОТА ЗА ТОА КОЛКУ Е ГЛУП ЗА ФУДБАЛ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ФФМ, ИЛЧО РОШАВИ ОД ЗРЗЕ!

0
2222