УШТЕ ЕДНА ВАЛКАНА ЛАЖНА ВЕСТ НА ПОРТАЛОТ НА НАЈГОЛЕМИОТ ГЕНЕРАТОР НА ЛАЖНИ ВЕСТИ ВО ЗЕМЈАВА, ГОРАН МОМИРОВСКИ!

0
457

Нова валкана и лажна вест на порталот на еден од најголемите генератори на лажни вести во земјава, Горан Момировски.