УШТЕ ЕДНА БРКАНИЦА НА САШЕ ПОЛИТИКО ВО АЛЕКСАНДАР ПАЛАС, ОВОЈ ПАТ СО МИНИСТЕРОТ ПЕШЕВСКИ : Министерот Владо Пешевски панично бега од новинарите од задниот излез на Александар Палас, Саше Политико го брка со камера и му поставува незгодни прашања!

0
1289

vlado pres

По денешниот прес за енергетска ефикасност, заменик претседателот на владата Владо Пешевски избега од новинарите од задниот влез на Александар Палас при што беше опружен со бодигарди па новинарите не можеа ништо да го прашаат.

vlado bega 1

Саше Политико започна да го брка Хипо низ паркингот на Александар Палас за да постави прашање, Пешевски бега :

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=xMibeQjipyc[/youtube]

Извор : Мактел