УШТЕ ЕДНА БОМБА НА ЛЕНЧЕ РИСТОВСКА: Досега во историјата на македонското судство, НЕ СЕ СЛУЧИЛО СУДИЈА ДА ОДБИЕ БАРАЊЕ НА ОБВИНИТЕЛ ЗА ПРЕТРЕС НА ДОМ НА ОСОМНИЧЕН!!!

0
1391

На денешниот прес, на поставено новинарско прашање дали досега се случило во историјата на македонското судство судија да одбие барање за претрес на дом на осомничен, обвинителката Ленче Ристовска одговори дека во консултација со постари обвинители, досега таков случај не е забележан и не се памти! Ова значи дека за прв пат, судија одбива да даде налог за претрес, ова само кажува колку е моќно сваровски судството во одбрана на режимот!!!