УШТЕ ЕДЕН МЕГА СКАНДАЛ: Близок пријател на градоначалникот на Шутка млати тендери во општината од стотици илјади евра!!!

0
1453

Ахмед Адем, близок пријател на градоначалникот на Шутка, Курто Дудуш, плати тендери на стотици илјади евра во општината.

Тој дури бил и вработен во општината еден период. Сето ова го откри Снежана Лупевска во КОД.

Линк до емисијата, ОВДЕ