УШТЕ ЕДЕН МЕГА КУРТОН: Жидас Даскаловски се исмеваше со терминот ДИКТАТУРА, ако било така полиција ќе упаднела во студио?!

0
1586

НВО активистот и професор Жидас Даскаловски покажа невидени нивоа на карактерен курварлак во вечерашнава Топ Тема кога се исмеваше со терминот ДИктатура, демек Грујовиот режим не бил диктатура затоа што ако било така ќе влетала полиција во сред емисија.

Кој лигуш! Кој мега шупак! Па има разни форми на диктатура бе копук, има разни облици и трансформации и варијанти. Грујо не влетува во студио туку гаси медиуми тепа ноќе тужи за кклевета оцрнува со црна пропаганда маргинализира медиуми итн итн…

Само кретен или платен КУРТОН не го гледа ова после се што ни се случува и после се што слушнавме на снимките.