УШТЕ ЕДЕН ДОКАЗ КОЛКУ ШИЗОФРЕНА ВЛАСТ БЕШЕ ВМРО-ДПМНЕ: Нејзиниот најголем подржувач со петокрака на главата маршираше во Москва со партизани на СССР!

0
2121
Вол, петокрака, СССР, партизани, Миленко со петокрака на главата маршира во Москва со партизани.

Screenshot_18