УШТЕ ЕДЕН ДОКАЗ ДЕКА СМЕ НА ПРАВ ПАТ: Четничката националистичка србенда, Лазански ни посвети колумна во Политика, вика дека бил загрижен за нас?!

0
853

Поради ваквите националистички ѓубриња како Лазански, Срби во Хрватска веќе нема, Косово није више срце Србије, Република Српска во Босна се клати и прашање е кога ќе ја изгуби автономијата, Војводина секој ден бара да се отцепи а Санџак секој момент ќе бара голема автономија.

Ќе им остане само Земун, Ниш, Врање и Нови Београд!

Кога вакво четничко националистичко ѓубре како Лазански ќе ја фали Македонија во колумна, тоа значи дека сме загмацале у длабоки гомна.

Тоа што сега плаче по нашата судбина, тоа значи дека сме на прав пат, нешто што неговото мозоче воинствено и полно со омраза не може да го разбере.

Линк до колумната ОВДЕ.