УШТЕ ЕДЕН ГАФ НА ИЗБОРНАТА КАМПАЊА НА ВМРОВЦИТЕ: Мицкоски не само што ја убеди да остане во земјава, туку госпоѓицата е на листата за пратеници во изборна единица 1, под реден број 18

0
1309

Не само што ја убеди Мицковски да остане во земјава госпоѓицата од спотот на аеродромот туку и ја ставил на листа за пратеници во изборна единица 1, под реден број 18 што се смета за уште еден гаф на пропагандната машинерија на ВМРО-ДПМНЕ.