УШТЕ ЕДЕН ГАФ НА ДАНЕЛА, ОВАА ЖЕНА Е ТАБУЛА РАЗА!

0
2285

Во своето прво политичко интервју, на Сител, Данела покажа дека е табула раза во политиката…

Валентин Николовски ја прашува зошто решивте да влезете од бизнисот во политиката, таа вели јас нема да бидам политичар?!?! Јас ќе бидам независна?!?!

Она не разбира дека политика е едно а партиски ангажман е нешто друго, ти можеш да бидеш политичар но не мора да си партиски активист или член, како може ова да не го разбира?!!?!

Оваа жена е очигледно тотална табула раза и изгубена залутана жена која не се знае како успеала да се најде на ова место да биде кандидат за градоначалник, сега ќе мора да паднат сите маски и да дознаеме многу работи за неа што можеби ќе направи таа длабоко да се покае што се нафатила на еден ваков предизвик…