Уште двајца пациенти од Скопје и Куманово починаа од Ковид 19

0
712

Во денешниот извештај на министерството за здравство се регистрирани и двајца починати пациенти од Скопје и Куманово.

Вкупната бројка на заболени во едно деноноќие е 177, од кои 105 се само во Скопје.